Mamma på besök i England (del 2)

Torsdag (vår första riktiga dag i London) började vi med att åka till Liverpool Street Station bara för att se hur mamma skulle ta sig dit på söndag när hon skulle åka hem, och hon köpte även klart en tågbiljett till flygplatsen. Efter det åkte vi till Oxford Street där vi gick runt ett tag innan vi åkte vidare Novello Theatre där vi skulle på musikal. Ända sedan jag flyttade till England har jag velat se Mamma Mia!-musikalen och nu skulle jag äntligen få göra det. Och det var värt väntan! Den var så bra. Efter det åt vi middag på en pub nära hotellet och sedan tog vi oss till Westminster Station för att mörkerfota vid Big Ben och London Eye. På fredag var det turistande som stod på schemat. Vi promenerade från Hotellet till Marble Arch (en ca. 20 minuters promenad) där vi köpte Big Bus-biljetter (hop-on hop-off) och sedan satte oss på en sådan. Vi tog oss till Westminster bridge där vi hoppade av för att sedan hoppa på en river cruise med guide mellan London Eye och Tower Bridge. När vi väl var klara med det var det äntligen dags att åka London Eye, vilket var så häftigt. Vilken utsikt alltså! Jag vill absolut åka den en gång till, och den gången utan systemkameran så jag verkligen bara kan stå och glo hela tiden. Efter London Eye hoppade vi på en Big Bus igen och åkte runt tills de slutade gå. 
 
På lördag startade vi dagen på Oxford Street. Vi hade verkligen otur med vädret, det var superkallt för det mesta, så vi både var ute efter något varmt som vi kunde ha på oss när vi fortsätter turista. Till slut lyckades vi och åkte tillbaka till hotellet för att byta om. Sedan tog vi en runda med Big Bus igen. Dagen innan hade vi sett det mesta (efter London Eye) när det börjat bli mörkt, men denna gång åkte vi och såg allt på dagen. Vi hoppade inte av förrän vi var vid Buckingham Palace, vilket nästan var i slutet av rundan. På kvällen, när det blivit mörkt, åkte vi till Tower Bridge för att först äta middag och sedan mörkerfota även där. 
 
Sen blev det söndag och mamma var tvungen att åka hem. hon lämnade hotellet redan vid 5 på morgonen, medan jag inte checkade ut förrän vid 9. Min resa tillbaka hem var inte alls kul. Först var jag tvungen att byta underground-linje, vilket inte gick så smidigt eftersom linjen jag skulle byta till var stängd, så jag var tvungen att hitta en annan väg till Waterloo. Sedan när jag väl sattit mig på tåget mot Cobham var jag tvungen att byta i Surbiton. Men då var ju första tåget sent. så jag missade andra tåget, med bara några ynka minuter, och var tvungen att vänta 1h på nästa tåg. Nå jag tog mig iallafall hem till slut och själva vistelsen av mamma var helt underbar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo