Band-aids don't fix bullet holes.

Nu har mycket hunnit hända sen jag skrev sist. Bland annat att jag flyttat tillbaka till Sverige. Det gjorde jag dagen efter att jag sist skrev (söndag 10/5). Men jag kunde inte skriva något om det eftersom de enda som visste att jag skulle komma hem redan då var mamma och pappa. Resan hem var lite halvjobbig. För det första så hämtade taxin mig redan 5 på morgonen för att ta mig till Heathrow. Sen var flyget till Stockholm försenat, så jag missade mitt anslutningsflyg till Luleå. Det resulterade i att jag fick bokas om och landade på Kallax 3-4 timmar senare än jag skulle. Den första att överraska var Tilde, som var med mamma & pappa för att hämta mig. Jag hann även med att överraska Christin, Vilmar och Leo i Gammelstad, Kaka i Kalix och mommo & moffa i Happis. 

Min resväska som vägde 28 kilo (!!)




På måndag tog jag bilen till Kalix och överraskade Peter + åt lunch med honom och Kaka. Åkte sen tillbaka till Happis och senare mot kvällen åkte jag tillbaka till Kalix och överraskade Linnéa + umgicks (gänget var äntligen samlat igen) + sov hos Kaka. På onsdag var jag på Ica Hjärtat i Kalix med pappa och jobbade och fick även sommarjobb där. På eftermiddagen kom Tilde och sov hos oss i Happis. På fredag åkte jag tillbaka till Kalix igen och denna gång hade jag med 2 flyttlådor med lite diverse saker/kläder. Under sommaren ska jag nämligen bo hos Kaka eftersom hennes Simon bor och jobbar i Stockholm. På kvällen åt jag, Linnéa, Kaka och Peter finmiddag på Lilla och efter det var vi & Minna hemma hos Kaka. 




De resterande dagarna har jag inte gjort så mycket. På måndag var jag med Peter och Linnéa till skolan förvaret hälsa på våra gamla lärare. På onsdag kom mamma och mommo till Kalix. Vi gick på stan och sen åkte jag till Happis med dom. Igår var jag på stan med Malin och Elin. Först var vi på Rajalla och sen fikade vi på Nya Konditoriet. Just nu sitter jag på bussen med Tilde och är påväg till Luleå där vi ska vara hela helgen. Vi hörs, förhoppningsvis, om bara någon dag! 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo