Riksgränsen 2015; del 1

 Nu var det en jäkla lång tid sen jag bloggade sist. Men jag ska försöka börja lite smått igen och tänkte att jag börjar med ett inlägg om när jag var till Riksgränsen, eftersom jag var påväg dit sist jag skrev. 
 
 Från början var det tänkt att jag skulle vara där i 4 dagar. Jag hade t.o.m. redan bokat en tur&retur-biljett. Men när det väl var den dagen som jag skulle åka hem så ville jag inte det. Därför skippade jag att hoppa på tåget, bokade en ny biljett och stannade i 4 dagar till. Egentligen gjorde vi inte så mycket när jag var där. Både Ville och Malin jobbade ibland, så medan dem gjorde det var jag bara hemma i huset. Oftast såg jag på serier eller hängde på Ica (där dem jobbar) och en dag storstädade jag deras hus. En eftermiddag skulle vi klättra upp för ett berg och grilla, men det slutade med att vi istället grillade på parkeringen eftersom det såg ut som att det skulle börja regna (vilket det sen inte gjorde). 
 
Under tiden jag var där såg vi även en herrans massa filmer. Vi hade bl.a. ett Fast And Furious-maraton. En dag åkte vi till Kiruna och var där i några timmar. En annan dag när Ville jobbade och Malin var ledig passade jag och Malin på att åka till Narvik (Norge) för at shoppa. Vi var även till Norge tidigare, men det ska jag skriva om i del 2.
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo