Got a feeling that I'm going under, but I know that I'll make it out alive.

Hej! Nu har det alltså över 4 månader sen sist jag skrev (förutom mina Riksgränsen-inlägg)..... Under den tiden har det hunnit hända en hel del. I mitten av juni började jag jobba på Ica  i Kalix, där jag jobbade under sommaren. Jag och Kaka har även hunnit med att vara halvsambos under den tiden jag jobbade där. Jag har också varit till Rovaniemi över en natt för att träffa min engelska-familj som var där hos släkt. Det var så mysigt att träffa barnen igen, speciellt när jag såg hur otroligt glada dom blev över att se mig igen. I slutet av juli/början av augusti åkte jag till Stockholm och hängde med Sandra och Alex i en vecka. Hade en helt underbar tid där och vädret var verkligen på vår sida den veckan. Annars har jag bara hängt en hel del med mina fina vänner. Jag hade ett par hektiska veckor där i början/mitten av september. Inte nog med att jag börjat jobba på Ica i Happis nu istället, så blev det även en del resor för mig. Första var till Riksgränsen för att hälsa på Ville tillsammans med mamma och pappa, andra var till Stockholm med Tilde och tredje var till Umeå för att hälsa på Linnéa i hennes nya hem och för att fira Alexandra som fyllde 20.
 
Riksgränsen-resan var en kort men händelsefull resa. Vi kom dit på onsdag och åkte hem på fredag och vi hann med allt från att besöka Abiskos nationalpark, utforska ännu mer av Norge och även att fjällvandra till ett otroligt fint ställe. Till Stockholm åkte jag med Tilde så att hon skulle kunna gå på en konsert, vilket var roligt eftersom jag aldrig egentligen rest någonstans med henne. Vi bodde hos min gudmor och hennes familj och hann med shopping, träffa Sandra (som jag umgicks med medan Tilde var på hennes konsert) och sist men inte minst få en liten glimt av DEMI LOVATO (!!!) som var i Stockholm samtidigt som oss. Jag erkänner att jag var lite väl starstrucked just då eftersom hon är en av mina absoluta favoritartister. Bara någon dag efter att jag kom hem från Stockholm åkte jag som sagt till Umeå med Peter. Hade det otroligt mysigt hemma hos Linnéa och superkul när vi firade Alex.
 
Efter det blev det lugnare på resefronten och jag har hunnit ha en del myskvällar med mina vänner mellan alla mina arbetspass. Har fått jobba en hel del vilket är super med tanke på att lönen kommer lagom till när jag ska till England tillsammans med Sandra. Och ni anar inte hur mycket jag ser framemot den resan. Längtar så!! Det var väl annars allt för nu och förhoppningsvis skriver jag snart igen.
 
 
 
 
 
 
 








Agnes

Jag brukar alltid läsa dina inlägg hur lång dom än är<3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo