Newcastle 2015

Förra veckan på måndag åkte jag och Sandra till Newcastle. Vi flög på eftermiddagen, mellanlandade i Köpenhamn och landade i Newcastle på kvällen. På Köpenhamns flygplats, ca. 5 minuter innan vi skulle boarda planet, kom vi på att vi måste se hur vi tar oss till hotellet när vi är framme. Problemet var bara att jag glömt att skriva ut papper på bokningen och båda hade glömt vad hotellet hette... Det löste sig dock med ett paniksamtal till mamma att hon måste ta sig in på min mejl och skicka bokningen. När vi väl var framme i England stannade vi på en mataffär och handlade lite innan vi gick vidare till hotellet. 
 
På tisdag promenerade vi till det lilla "city centre" som fanns i det område vi bodde i. Vårt mål den dagen var att köpa en massa smink. Och det gjorde vi verkligen. Vi skulle egentligen åka till ett litet köpcenter en bit bort, men det hann vi inte med. Vi fastnade så länge på Boots och Tesco för att se på smink och helt plötsligt var vi tvugna att gå tillbaka till hotellet för att börja fixa oss inför konserten som vi skulle på senare. Medan vi fixade oss beställde vi room service och sedan var vi äntligen på g till Metro Radio Arena där One Direction skulle uppträda. Konserten höll på allt som allt i ca. 3h och den var så bra!! 
 
På onsdag var det shopping som stod på schema. Vi tog oss till ett shoppingcenter som är ett utav Europas största och var där i flera timmar. Bara inne på Primark var i minst 1h! När vi var klara med shoppingen åkte vi tillbaka till hotellet, fräschade till oss och gick ner till hotellets restaurang för att äta en lite finare middag. Efter maten tog vi en kvällspromenad efter River Tyne, som vårt hotell var just vid, och fotade en del vid Millennium Bridge
 
På torsdag, som var vår sista dag, strosade vi bara omkring i staden. Varken jag eller Sandra hade särskilt stora förväntningar eftersom vi kände att vi redan hade sett det mesta och inte var så imponerade. Men det visade sig att vi hade fel och vi hittade en massa fina ställen. Det blev alltså en hel del fotografering då också. Sedan var det dags att ta sig till flygplatsen och åka hem igen. Vi landade i Stockholm just efter midnatt. Jag sov hos Sandra över natten och åkte vidare hemåt på fredag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo