I was lost in an emptiness that didn't exist.

Hej! Just nu sitter jag på ett tåg, vilket jag har gjort i 3 timmar och ännu ska göra i ytterligare 3 timmar. Jag är påväg till Riksgränsen för att hälsa på Ville och Malin. 

Som jag sist skrev så var jag ju påväg till Luleå och där var jag hela helgen. På lördag fyllde Tilde 16 år. Mommo och moffa kom på ett besök för mat och tårta. När dom åkte hem for jag och Tilde på bio och på kvällen såg vi Eurovision Song Contest, som Måns vann!! På söndag var vi ute med Vilmar och Leo ett tag innan vi åkte hem med bussen. 

På måndag åkte jag till Kalix igen och var där till på onsdag. Gjorde inte så mycket mer än att umgås med le friendos, förutom att gå på fotboll med Linnéa på tisdag. På torsdag åkte jag med mommo till Sunderbyn eftersom hon hade tid där och behövde skjuts. Vi passade även på att hälsa på i Gammelstad när vi ändå var i Luleå. På fredag var det kulturnatta i Kalix. Jag och Kaka var ut på stan en sväng för att se på framträdande. Sen kom Peter och Petter och vi var i läggan innan vi gick ut på Lilla. 

På lördag förmiddag/dag gjorde jag och Kaka absolut ingenting. På eftermiddagen städade vi lägenheten och sen kom Peter & Linnéa för tacos-mys. I söndags var det ju morsdag, så jag åkte till Happis en sväng för att äta middag med mamma, pappa, fammo och mina kusiner på pappas sida. På måndag åkte jag till Luleå med Kaka och hennes mamma för att shoppa. Och igår åkte jag till Happis för att packa inför idag och även sova där eftersom mamma skjutsade mig till tåget idag. 

Som ni kanske märker åker jag hela tiden fram och tillbaka överallt och jag börjar bli lite smått galen över det. Men nu ska jag iallafall stanna 4 nätter i Riksgränsen, så det blir skönt!










Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo