We are not promised tomorrow.

Hej! Jag tänkte blogga direkt jag kom hem från Newcastle. Men jag tänker ju ofta blogga, och sen blir det inget av det. Iallafall så åkte jag direkt från flygplatsen (när jag kom hem) till Kalix och sov hos Kaka hela helgen. På lördag firade vi halloween och gick ut på hotellet. Förra veckan på måndag jobbade jag, men åkte hem efter ungefär halva dagen eftersom jag blivit sjuk. Resten av veckan var jag hemma sjuk. Helgen var en riktig tjejhelg hos oss då pappa var bortrest och både Tilde och mommo sov hos oss. Vi åt tacos, såg på idol, gick på stan på dagarna osv. På söndag kom pappa hem igen och vi firade farsdag med att jag bjöd honom på middag på Leilani.
 
Igår var jag tillbaka på jobbet igen och hela denna vecka (förutom helgen) är jag i bageriet och tränar. Annars så ser min närmaste framtid ut så att det bara är en massa jobb inplanerat. Jag jobbar varje dag denna vecka och en del av nästa vecka, sedan får vi se. Men jag ska också försöka klämma in ett besök till Kalix, eftersom det händer alldeles för sällan nuförtiden. Det var väl allt för nu. Hejdå!
 
♥ Jag och Kaka orkade inte riktigt med det här att klä ut oss på halloween, så vi gjorde vårt bästa för att se så bra ut som möjligt istället. 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo