I get lost in your beauty.

Det var ett tag sen sist igen! Förra veckan på måndag var M hemma från skolan och jag passade på att jobba extra då så att jag kunde vara ledig på onsdag. Eller jag skjutsade barnen till skolan på onsdag, men sen var jag ledig resten av dagen. Anledningen var att jag åkte in till London och träffade Sandra och en kompis till henne som var där i några dagar. Vi spenderade dagen på Westfield, Oxford Street, deras hotell och vid Big Ben innan jag tog tåget hem igen. På fredag var det dags för M's 3-årskalas. På förmiddagen hämtade jag tårtan från Weybridge och hjälpte till att förbereda. Vid 12 hämtade jag hem 3 barn från skolan (A, M och deras bästa kompis). Bara minuter efter att vi kom hem kom även gästerna. Det blev ett lyckat kalas (med pirat-tema dessutom!). Det bestod av varmkorv, tårta, en underhållare som var utklädd till pirat, hoppborg på bakgården, fint väder och livliga barn. Vi var alla hyfsat trötta på eftermiddagen/kvällen. 

På lördag åkte jag in till London och träffade även denna gång människor från Sverige. Denna gång var det Sofia, Micke och Sandra. Den dagen var hittills den varmaste dagen jag varit med om här, hela 15 grader visade min väderapp (och det måste ha varit 20 grader i solen!!). Vi promenerade till Trafalgar Square och satt där ett tag innan vi gick vidare till ett Pret där vi köpte lunch och sedan satte oss ner i Green Park. Sen så var vi ett tag på deras hotell innan vi gick vidare till Oxford Street och jag så småningom åkte hem igen. 

Det var väl allt. Har varit sjuk lite från och till den senaste veckan också. Det är så konstigt. Ena stunden mår jag hyfsat bra och helt plötsligt kan jag känna mig riktigt sjuk. Förhoppningsvis försvinner det innan mamma kommer, vilket är om mindre än 1 vecka nu. Jag längtar så!! 



Jag köpte en ny väska i onsdags som jag är sååå nöjd med!





Min lunch på Starbucks idag; en rökt lax-bagel. Kommer definitivt äta den igen! 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo