The cold never bothered me anyway.

Hej! I tisdags hade jag sovmorgon. Började jobbdagen med att hämta M från dagis. Sen hände det inte så mycket, utöver det vanliga. Förra söndagen fick jag förresten ett nytt schema. Nu jobbar jag till 19.00 varje dag (förutom fredag och helgen då), tidigare jobbade jag 2 dagar till 19.00 och 2 dagar till 17.00. Iallafall... På onsdag var det soligt och fint, så under dagen när jag var ledig tog jag en promenad. På eftermiddagen var jag ensam hemma med A, M och deras kompis i någon timme eftersom mamman var hos frisören och pappan var bortrest. Både A & M var lite griniga den dagen, så det var inte en så lyckad play date. På torsdag började jag inte förrän 15.00, eftersom vi bytt måndagens och torsdagens eftermiddagspass. Jag promenerade in till stan och åt frukost på Starbucks. På fredag var M hemma igen med feber och pga av det så jobbade jag hela förmiddagen. Vi kollade på en film, åt lunch tillsammans och tog båda en tupplur, en mycket mysig dag. På lördag ringde klockan 06.30(!) och någon timme senare satt jag på tåget till Guildford, där jag spenderade hela dagen. Från ca. 9-16.30 var jag på en first aid på barn-kurs. När den var slut träffade jag Maria och en polsk tjej som heter Karolina. Vi gick runt lite tills Karolina var tvungen att ta tåget hem. Då gick jag och Maria och åt på Nando's och efter det fick jag skjuts hem av henne.
 
Idag har jag vaknat redan mellan 6-7 tiden och inte kunnat somna om. Det är så typiskt att det alltid ska hända när jag är ledig och kan sova hur länge jag vill. När jag väl gav upp hoppet om att somna om fixade jag frukost och sen gruppskypade jag med mamma&pappa + min morbror Markus och kusin Tilde. Efter en stund var det dock bara jag och Tilde som pratade. Annars har jag inte gjort så mycket. Varit nere med barnen ett tag. Sen var jag supertrött eftersom jag sovit så dåligt och mådde heller inte bra. Jag hade på mig två par tjocktröjor och tre par strumpor (ett par vanliga, ett par tjockstrumpor och ett par yllestrumpor) och ändå var jag tvungen att även lägga mig under täcket för jag tyckte att det var så kallt. Men jag sov i ca. 1.5 timme och när jag vaknade mådde jag mycket bättre. Jag kände att jag ville komma ut lite idag iallfall, så tog bilen till Starbucks och satt där till stängning, vilket blev mindre än en halvtimme, men alltid något. Nu blev det ett lite jobbigt långt inlägg igen när jag inte bloggat på några dagar... Men förhoppningsvis har någon orkat läsa all denna onödiga information. Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 


Kaka

Jag brukar trycka CTRL + F för att se om du nämnt "Kaka" någonstans. Du har inte gjort det i de två senaste inläggen.... mycket underligt ;););););););) haha.... nvm jag har tråkigt på jobbet

Svar: Hahahaha, bästa kommentaren hittills på min blogg!!
Josefina

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo