Show me you care.

Fredag imorgon igen! Veckorna går så fort att jag inte hänger med. Känns som att det just var helg. Inte för att jag klagar över att det imorgon blir helg igen. Igår skjutsade jag bara M till skolan. A var hemma andra dagen i rad. Det känns som att jag i varje inlägg skriver att någon av barnen har varit hemma från skolan. Men vi är verkligen sjuka hela tiden här i huset. Cirkeln med viruset tar aldrig slut. Nu har jag också börjat bli förkyld igen. Det är alltså tredje gången sen jag kom hit, vilket är mindre än 3 månader sen. Som ni kanske då förstår så blev jag relativt less när jag märkte att jag börjar bli sjuk... Jag jobbade lite halvt på förmiddagen eftersom A var hemma och mamman var tvungen att åka någonstans. Pappan var bortrest från tisdag till onsdag. Sen så jobbade jag också kring den tid då M ska ta en tupplur, vilket jag egentligen inte skulle göra igår. Det gick inte bra alls och slutade med att han inte sov något. Pga dessa schema-ändringar slutade jag även tidigare. Då åkte jag till Waitrose och handlade lite och sen skypade jag med Kaka, Peter och Linnéa. 
 
Idag började jag när jag hämtade M från skolan (egentligen när jag förberedde hans lunch innan). Fr.o.m. idag ska M inte ta sina naps längre. Så efter att vi åt lunch gick vi ut en sväng. Vi tänkte gå ut på en promenad, men det visade sig att vagnen var i bilen som mamman hade åkt iväg med. Då fick M testa cykla lite istället och sen lekte vi på bakgården ett tag. Annars så har jag hämtat A från skolan, vi har lekt, sen var det middag och efter det lite lek/tv-tittande. Jag kände mig helt slut, både fysiskt och psykiskt, när jag slutade pga griniga barn och förkylningen jag har. Jag har iallafall tittat på lite 90210 och snart ska jag sova. Godnatt!
 
Lite onödiga bilder som visar vad vi gjorde utomhus idag
 
 
 
 
 
Vi blev hyfsat förvånade idag när det helt plötsligt började hagla och sen snöa.
Barnen blev överlyckliga över att se snö! 
 
Mitt kvällsfika. Älskar att kunna köpa så färska och goda jordgubbar & hallon på Waitrose. Sen så kom pappan också hem från Sverige med daim till mig. Den bestämde jag mig dock för att spara tills jag verkligen vill äta den. 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo