This time I'm ready to run.

För det första så vill jag bara säga att det är så svårt att komma på en rubrik.. Jag brukar ju försöka ha låttexter som rubrik. Men de senaste dagarna har jag bara Let It Go i huvudet, eftersom barnen har kommit in i en liten Frozen-period.
 
Alltså jag är riktigt stolt över mitt bloggande de senaste dagarna! Vi får se hur länge det håller i sig. Idag har jag äntligen fått lite sovmorgon. På en vecka har jag varje dag vaknat kring 6-7 tiden, t.o.m. på de dagar jag hade kunnat sova längre. Så det var mycket uppskattat att jag fick sova till 9-10 idag, (vaknat några gånger däremellan dock). Båda pojkarna har varit hemma från skolan idag, så det har varit extra mycket jobb känns det som. Började tidigare på förmiddagen eftersom båda föräldrarna skulle in till London. Vi har bl.a. sett på The Polar Express och lekt. Men mest har jag väl varit lite nära ett nervöst sammanbrott, eftersom båda pojkarna var griniga nästan hela dagen och bråkade för det mesta. Jag blev glatt överraskad när föräldrarna kom hem redan vid 4-tiden, trots att dom sa att det kan hända att dom inte kommer hem förrän vid 7-tiden. Så jag fick sluta tidigare (vid 5-tiden), eftersom jag började tidigare. Vi åt fish and chips till middag och sen har jag inte gjort så mycket. Vi har bråkat lite med internet, eftersom det ännu krånglar. Tyvärr så blev det inga framsteg, så pappan ska ringa någon imorgon. 
 
Idag har jag helt glömt bort att ta bilder, så det får bli en någon vecka gammal bild på mig. Har ju inte visat hur mitt hår ser ut efter att jag var hos frissan (när jag var hem till Sverige över jul). Nu kan det ju hända att den är svartvit... Men man ser ändå lite att håret är ljusare i topparna.



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo