Where do broken hearts go?

 Hejhej! I måndags skypade jag en del. Först på förmiddagen med mamma, mommo och moffa och senare på kvällen med mamma (som var hemma i Happis), pappa (som var i Minneapolis!!) och Ville (som var i Riksgränsen), medan jag är i England. På måndag sa även min VP att jag fått paket. Jag trodde direkt att det var kameraladdaren jag beställt för några dagar sen. Men när jag gick ner var paketet alldeles för stort för att bara vara en laddare. Det var istället ett paket från mamma och pappa. Första jag såg när jag öppnade var ett kort där det stod grattis på födelsedagen (hur perfekt var det inte att det kom bara en dag efter min födelsedag!?!). Jag blev nästan lite känslosam när jag öppnade paketet också. Mer som fanns i paketet var lite småsaker hemifrån, bl.a. nagellack, nå specialbalsam för mitt färgade hår och en veckorevyn tidning. Sen fick jag även en massa svenskt godis + mina favoritchips som bara finns i Sverige. 
 
Annars då? Har jobbat på som vanligt. Tagit A till simningen, lekt ute på gården, lekt inne i huset osv. Idag på förmiddagen kom Maria över på ett tårtbesök. Jag fick ju en tårta i söndags från restaurangen och jag behöver hjälp med att äta upp den eftersom barnen inte äter sådant mitt i veckan. Jag fick en del hjälp, men har ändå fortfarande mer än halva tårtan kvar... Det var dock väldigt trevligt med sällskap! Sen var det dags att hämta M från skolan och efter det har jag jobbat på fram till just efter 19. Just nu sitter jag och ser på Brit Awards (så kul att kunna se det på tv!!) och pratar med Kaka. Hejdå!
 
Har jag nämnt att jag älskar att man kan köpa jordgubbar, hallon osv såhär i butikerna här?? Det är helt underbart och jag gör det i princip varje gång jag handlar. Sist jag handlade upptäckte jag även melonerna. LOVE IT!
 
 
 Både igår kväll och ikväll har jag ätit detta. Så jordgubbarna, hallonen och vattenmelonerna är redan slut..
Måste åka och handla igen!
 
Sist jag var på bageriet kunde jag inte låta bli att köpa dessa gobitar!


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo