Who knows when you're old and grey who you're gonna grow up to be.

Jag öppnade blogg.se och tänkte att det var nog inte så längesen jag sist bloggade, kanske i torsdags. Men jag har tydligen inte bloggat sen måndag... Varje dag har jag iallafall börjat klockan 9 på morgonen. Som jag nämnde i förra inlägget så har ju barnen haft lov den här veckan. Dagarna har inte direkt bestått av något speciellt. Lite lekparkshäng, mycket lekar hemma, en playdate där jag fick sitta och prata med en ny au pair medan barnen lekte osv. I fredags kväll träffade jag 11 (!) andra au pairer här i Cobham för en middag på Cleaver och efter det lite pubhäng. I lördags åkte jag till London och träffade Maria och hennes kompis. Precis som förra lördagen började vi dagen med en fika på bageriet - the Swedish bakery. Efter det promenerade vi lite överallt innan vi bestämde oss för att åka till Notting Hill, där vi även promenerade runt. Sen var det dags att åka till svenska kyrkan för att se Melodifestivalen. 
 
Från och med idag är jag inte tonåring längre... Jag har firat min 20-årsdag i London. Men började dagen med ett skype-samtal med mamma och pappa. Sedan åkte jag tillsammans med min värdfamilj till London där vi träffade en annan familj på en japansk restaurang där vi åt lunch. Restaurangen var en sådan där kocken gör maten vid ens bord, vilket var riktigt häftigt, och underhållande, både för oss vuxna och för barnen. Efter maten blev jag även överraskad av att kocken och en servitör bar in en tårta och började sjunga för mig. Det kändes väldigt uppskattat, men även, som det alltid gör när folk sjunger för en, lite awkward. Speciellt när det var på en restaurang där alla kollade på en, haha.
 
Efter lunchen skulle de på en musikal, så jag promenerade till Picadilly där jag träffade andra au pairer. Vädret blev dock kasst helt plötsligt, började regna och blåsa. Så vi satt på pizza hut där de åt ett tag och sedan åkte de flesta hem. Jag försökte hitta hotellet där vi parkerat bilen på, och skulle träffas vid, i nästan 1h tills jag var nära ett nervöst sammanbrott då jag inte kunde hitta + var jättekall pga vädret, så jag gav upp och ringde efter hjälp. Till slut hittade vi varandra dock och åkte hem. När vi kom hem tog jag en varm dusch direkt eftersom jag frös så otroligt mycket och skypade igen med mamma. Nu blev det kanske ett lite jobbigt långt inlägg, men förhoppningsvis har någon orkat läsa igenom allt. Godnatt! 
 
 
 
 
 
 
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo