The future that we hold is so unclear.

Alltså ju längre jag väntar med att blogga, desto längre väntar jag med att blogga. Hahaha, så ologisk mening, men det är så. Om det var några dagar sen jag bloggade så känner jag att jag inte orkar, och då väntar jag ännu längre...
 
Förra veckan på fredag jobbade jag som vanligt. På kvällen mötte jag upp Johanna och Mille på stan. Vi tänkte äta på en nyöppnad restaurang här i Cobham, men det visade sig att den inte var öppen för alla ännu. Då hamnade vi på Cleaver istället. Efter att vi ätit, och druckit en mojito, promenerade vi till The Runner där vi tog några drinkar. När vi sen promenerade hem så följde jag Johanna nästan hela biten hem till henne, så jag fick en hyfsat lång promenad. Men det var faktiskt skönt, var inte så kallt då heller. På lördag gjorde jag absolut ingenting. Seriöst, enda gångerna jag lämnade mitt rum var när jag gick till köket och toaletten. 
 
 
På söndag tog jag och Johanna tåget till Guildford där shopping stod på schemat. Jag har verkligen varit till Guildford mycket den senaste tiden. Men förhoppningsvis börjar jag åka in till London snart igen, så fort de är klara med byggarbetet och tågen kan gå normalt. Det jag köpte i Guildford var iallafall ett paraply (tyckte det var dags att jag skaffade ett sånt, med tanke på att jag ändå bor i England nu), en sjal/halsduk och ett par Converse (jag var sugen på ett par vanliga låga Converse, antingen svarta eller vita. Men så såg jag att ett par svarta, låga + fodrade var på rea, så jag köpte dem istället och de kostade bara 30 pund, asbilligt ju för ett par äkta!!). Efter shoppingen satte vi oss och beställde mat på GBK (Gourmet Burger Kitchen), som nu är en av mina favoritrestauranger här! 
 
Chubby fries, cheese burger, garlic mayo, coke och oreo milkshake = helt ok!
Det är ganska sjukt hur mätt jag var efter denna måltid dock.. 
 
Annars har de tre senaste dagarna sett hyfsat normala ut, förutom lite ändringar i schemat, men det är ju ganska normalt det också har jag märkt. M har varit sjuk på måndag och tisdag. Idag efter att jag hämtat M från skolan och vi ätit lunch så gick jag ut på en promenad med M i vagnen. Efter det hämtade jag A och en kompis till pojkarna från skolan. Ikväll jobbade jag övertid också. Pappan är bortrest igen och mamman hade något möte på skolan, så jag jobbade till 21.00 istället för 19.00. Nu är jag trött, som vanligt, och ska nog snart ta och sova, iallafall stänga ner datorn. Hörs, förhoppningsvis, om inte så många dagar... Hejdå!
 
Igår när jag kom ner på morgonen hade det tydligen snöat, ganska mycket för att vara här.
Men på kvällen var i princip allt borta!
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo