Reality ruined my life

I torsdags och fredags hände det inte så mycket mer än att jag jobbade. Det enda intressanta var väl att jag på fredag slutade tidigare, eftersom jag börjat tidigare, och då mötte upp Johanna på stan för att ta en sen lunch. På lördag hände det inte heller så mycket. Bara för att göra något så gick jag ut på en promenad och utforskade lite nya vägar. Efter promenaden gjorde jag några träningsövningar på rummet och har nu jobbig träningsvärk i magen. Det är verkligen värst andra dagen.. På söndag åkte jag in till London (hallelujah till att tågen äntligen är normala igen!!) med Johanna, Krizti, Stephanie, Natalia och Emily (alla au pairer i Cobham-området). Sen spenderade vi hela dagen på Oxford Street. Det enda jag köpte var en tröja på Forever 21, så var lite besviken över det, men det var ju bra för min ekonomi iallafall. När de flesta affärer stängde promenerade vi till Soho där vi åt middag på Vapiano. Sen för att hinna med 20.00 tåget, och för att slippa vänta till 21.00, var vi tvungna att springa från Vapiano tillbaka till en underground station på Oxford Street, ta the underground till Waterloo och springa till tåget. Var väl sisådär bara några sekunder från att missa tåget, hoppade på det just när dörrarna skulle stängas. 
 
Idag har jag jobbdagen sett lite annorlunda ut igen eftersom M varit hemma. Känns som att jag skriver något sådant i varje inlägg, men det har verkligen varit så många gånger nu. Mellan 12-15 var jag ledig och passade då på att skypa med mamma och planera lite inför när hon och pappa ska komma och hälsa på. Längtar redan så mycket, ändå är det mer än en månad kvar... Vid 15 åkte jag och hämtade A från skolan och tog honom till hans simträning. När vi kom hem var middagen klar och sen slutade jag. 
 
 
Hittade blommor när jag var ute på min promenad i lördags!! Det har ju varit ganska kallt de senaste veckorna, har ju t.o.m. snöat. Men såg nu på min väderapp att det kommer vara kring 7-11 plusgrader i flera dagar framåt nu!
 
 
 
 
 
Kommer inte ihåg helt nu vad det var jag åt på Vapiano, tror det hette pesto basilico. I början tyckte jag att det var så gott, men av någon anledning slutade jag gilla det efter att jag ätit ungefär hälften...


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo