Ett besök i Sverige

Nu var det verkligen längesen jag bloggade.... Bara några dagar efter att mamma hade varit på besök här i England åkte jag hem till Sverige för ett besök över påsken. Jag landade vid midnatt på torsdag, så jag stannade och sov i Luleå. Dagen efter lekte jag med Vilmar och Leo i princip hela dagen. På eftermiddagen hämtade mamma mig och jag hann även träffa min gudmor Linda, som jag inte träffat på flera år. Jag sov i stugan den natten och på lördag åkte jag till Kalix och hem till Kaka. Vi åt på China, såg på Charmed (vi ser bara på Charmed när vi är tillsammans) och på kvällen blev det fest. Fick även träffa Peter och Sophie! 

På måndag åt jag lunch på stan med Sophie och efter det gick vi på rajalla en sväng. På tisdag hämtade jag Tilde från skolan och hon var hos oss resten av dagen. På onsdag kom min nya mobil (iPhone 6) som jag beställt någon dag tidigare och sen åkte jag till Kalix igen och sov hos Kaka. På torsdag åkte båda vi hem till Happis och sov en natt i huset. Kaka lurade mig även gå med på att köpa 3 ugnspizzor + chili cheese som vi skulle dela på.... På fredag åkte vi till stugan och där var vi i 3 nätter, även Tilde var där samtidigt. Vi firade påsk med mommo, moffa och Janne på fredag. De resterande dagarna har vi inte gjort så mycket. Åkt skoter, pimplat, åkt skidor osv. 

På måndag åkte jag och mamma till Luleå och hälsade på där igen. Gjorde inget speciellt på tisdag och onsdag, tror jag. Eller jo, på tisdag var jag och fixade linser och på onsdag var jag på stan lite med mamma och mommo. På torsdag kom mommo och sov över. På fredag åkte jag, mamma och Tilde till Luleå och checkade in Scandic där. Pappa hade fixat så vi får bo på hotell eftersom det var min sista natt i Sverige. På kvällen var vi hos Markus och Christin och åt middag. 

Och sen var det lördag och det var dags för mig att åka tillbaka till England. Resan var kaos, men ändå inte. Flygplanet vi skulle åka med hade tydligen åkt in i en/flera fågel/fåglar, så en mekaniker var tvungen att se på planet. Problemet var bara att det fanns ingen mekaniker i Luleå, så de var tvungna att försöka få dit en och visste inte hur lång tid det skulle ta. Det blev då alltså inte säkert om jag ens skulle hinna med mitt andra flyg. Till slut lyfte vi iallafall, ca. 2h försent tror jag det var. I luften fick jag veta att jag bokats om till ett senare plan, eftersom jag inte skulle hinna med mitt egentliga flyg. Men när vi landade fick jag veta att andra flyget också var sent, så jag hann ändå med det. Var dock tvungen att ta en genväg från terminal 4 till terminal 5 för att hinna (vi åkte bil nere vid flygplanen. Ca. 1,5h sena landade vi och jag blev upplockad av en bil som tog mig hem. 
















Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo